Ga naar inhoud

Spelen en sporten

Bij het aanleggen van de A7 is in de jaren '60 de Jagersplas ontstaan. Op sommige punten wel 38 meter diep! Rondom de plas is een natuur- en recreatiegebied aangelegd met (zwem)stranden: het Jagersveld.

Het gebied biedt volop mogelijkheden voor onder andere wandelen, fietsen en surfen. Een heerlijke plek om te spelen en sporten.

In het hoogseizoen zijn huisjes met toiletten en douches bij de strandjes geopend. De kwaliteit van het zwemwater wordt goed in de gaten gehouden en is te checken op Zwemwater.nl.

Hondendroom

Het Jagersveld biedt kilometers wandelplezier voor jou en je viervoeter(s). Er is zelfs een losloopgebied met een hondenstrandje!

Je vindt dit losloopgebied aan de linkerkant als je vanaf de parkeerplaats de hoofdingang neemt en de eerste brug oversteekt. Je kunt hier het hele jaar terecht.

Aan het strand

In de zomermaanden is het Jagersveld een populaire plek om te zwemmen. Door de verzorgde strandjes en het water dat nadrukkelijk in de gaten wordt gehouden, is het een van de fijnste plekken om verkoeling te zoeken.