Ga naar inhoud

Marketing Zaanstreek heeft tot doel het imago van de Zaanstreek te versterken en motiveert bewoners en bezoekers om actief de Zaanstreek te ontdekken, er trots op te zijn en de streek te waarderen.

Dat doen we echter niet alleen. Citymarketing doe je samen. Organisaties, culturele instellingen, ondernemers en verenigingen maken de Zaanstreek immers tot wat het is: Een aantrekkelijke plek om te wonen, te werken en te recreëren.

Ondanks dat iedere organisatie een eigen rol heeft binnen de Zaanstreek of daarbuiten, hebben we gezamenlijk één ding gemeen: We zijn allemaal Zaans. Als Zaanse organisatie of onderneming ben je betrokken bij de streek, wonen je medewerkers er, zorg je ervoor dat bewoners of bezoekers in jouw organisatie kunnen genieten van kunst, cultuur of sport of maak je met jouw horeca gelegenheid of winkel het aanbod in de streek rijker. Als B&B of hotel verwelkom je de bezoekers aan onze streek en als toeristische instelling draag je niet alleen bij aan het aanbod, maar ook aan de werkgelegenheid in de streek.

Onze partners

Als meer dan 100-jarige Zaanse onderneming zijn en voelen wij ons Zaans en is het merendeel van onze medewerkers Zaankanter. Daar zijn we trots op en willen dat als partner van SMZ ook graag tonen.

Maureen Floris – Communicatie & PR – Floris Groep

Word ook partner

Partners krijgen permanente profilering (naamsvermelding/logo) op de website Zaans.nl van Marketing Zaanstreek. Daarnaast worden onze Partners met logo meegenomen in de maandelijkse nieuwsbrief van Marketing Zaanstreek die naar stakeholders wordt verstuurd. Ook wordt nieuws van onze Partners vermeld in de nieuwsbrief en kunnen Partners hun eigen activiteiten aanmelden voor de agenda.

  • Partners van Marketing Zaanstreek voelen zich actief betrokken bij de Zaanstreek, zowel als bedrijf/organisatie als via hun medewerkers;
  • Door Partner te worden van Marketing Zaanstreek tonen bedrijven en organisaties aan dat ze de marketing en promotie van de Zaanstreek belangrijk vinden en daarom ondersteunen;
  • Partners van Marketing Zaanstreek leveren graag een actieve bijdrage aan een sterke Zaanse positionering;
  • Het netwerk van Partners van Marketing Zaanstreek zorgt voor onderlinge (zakelijke) kruisbestuiving;
  • Partners van Marketing Zaanstreek profiteren van elkaars kennis & expertise.

Wil je ook partner worden van Marketing Zaanstreek? Neem dan nu contact met ons op.

Bekijk Partnerprogramma

Zaans nieuwsbrief

Elke maand een overzicht ontvangen van onze activiteiten, campagnes en nieuws uit de regio? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Inschrijfformulier
Julianabrug Duyvis en Molen De Ooievaar