Ga naar inhoud

Zakelijk Zaans

Uw event in de Zaanstreek

De Zaanstreek leent zich uitstekend voor uw zakelijke evenement, vooral als u opzoek bent naar een locatie die nét even anders is. Raak geïnspireerd op het spannende Hembrugterrein, brainstorm in intieme setting met uitzicht op de Zaanse Schans of geef een productlaunch in een oud pakhuis.

Famtrip Zaanstreek.

Uitnodiging famtrip - Ontdek de Zaanstreek


Beste meeting-planner, 
 
Als meeting planner ben je natuurlijk continue op zoek naar de leukste locaties voor jouw klanten. Of het nu om een congres, brainstorm of meerdaagse meeting gaat, de locatie kan de bijeenkomst maken of breken.
 
Daarom nodigen we je graag uit om de Zaanstreek te leren kennen. Van evenementenlocaties in industrieel erfgoed tot iconische hotels en creatieve pakhuizen, de Zaanstreek biedt een rijk assortiment aan locaties voor jouw event.
 
Kom het zelf ervaren tijdens de famtrip die de samenwerkende locaties in de Zaanstreek in samenspraak met Marketing Zaanstreek organiseren.
 
Datum:   27 juni 2023
Locatie:  Start bij het Best Western Zaan Inn Hotel
               Grenehout 22, Zaandam
Tijdstip:   Aanvang 09.30 uur
               Einde om 17.30 uur
 
Dit is een persoonlijke uitnodiging. Mocht je zelf niet kunnen, maar een collega wel, dan vernemen we dat natuurlijk graag.
 
We kijken er naar uit om je kennis te laten maken met onze unieke streek en inspirerende locaties. Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar info@zaans.nl.

Eventlocaties

De Zaanstreek heeft een uniek aanbod aan eventlocaties. Laat je inspireren!

Goed bereikbaar

Met uitstekende verbindingen met auto en openbaar vervoer, op een paar minuten afstand van Amsterdam vind je de unieke Zaanstreek, waar de aanpakkersmentaliteit in het DNA zit. De ideale plek dus om écht iets uit je bijeenkomst te halen.

Julianabrug Duyvis en Molen De Ooievaar

Unieke locaties

De unieke hotels en hun teams staan klaar om jouw evenement tot een succes te maken, met volledige uitgeruste vergaderruimte en hotelkamers om jouw gasten de ontspannen overnachting te geven waar ze na het evenement tot rust kunnen komen.

Op deze pagina vind je een overzicht van de hotels die groepsaccommodatie aanbieden en de leukste vergaderlocaties!

Inntel Hotel Houtbouw Architectuur Stadshart Zaandam Overnachten Slapen

Zakelijk Overnachten

Groepsactiviteiten

In de Zaanstreek valt genoeg te beleven. Bekijk hieronder welke Zaanse organisaties jou kunnen voorzien van de leukste groepsactiviteiten.