Ga naar inhoud

De geur van cacao, het groen van de houten huisjes en de smaak van Zaanse mosterd, in de Zaanstore, het moderne VVV-punt op 50 stappen van station Zaandam vormen de geuren, kleuren, smaken en iconen van onze streek een typisch Zaanse belevenis. Bewoners en bezoekers kunnen hier de hele week terecht voor informatie en inspiratie. 

De Zaanstore is een volgens de laatste inzichten ingerichte VVV-locatie. Men kan hier terecht voor informatie over de Zaanstreek en de regio, tickets en souvenirs. In het assortiment zijn onder andere wandel- en fietskaarten, boeken, de Zaanse Schans Card, Amsterdam Citycard, VVV-bonnen en Zaanse producten te vinden. Daarnaast kan men hier letterlijk het Zaanse verhaal beleven aan de hand van typische Zaanse geuren, kleuren, smaken en iconen. 

De Zaanstore is geopend op:
maandag t/m zaterdag: 09.30 – 17.00 uur
zondag 10.00 - 15.00 uuur 

Adres: Stadhuisplein 96, 1506 MZ Zaandam
Telefoon: 075 615 04 06
E-mail: vvv@zaans.nl

 

Geef iets Zaans!

Als Zaans bedrijf is het natuurlijk het leukst om iets typisch Zaans weg te geven. Een product van de maak-industrie die het heden en verleden van onze streek tekent, iets met een typisch Zaans icoon erop of een gimmick waarmee je je trots op de Zaanstreek kunt tonen.

De Zaanstore heeft voor elke gelegenheid een passende Zaanse attentie. Of dat nu een jubileum is, een cadeau voor de feestdagen of zomaar eens. Verras je relaties, toon het personeel je waardering of geef iemand anders een goed gevoel met iets typisch Zaans. Geef Zaans! 

Bestel op zaanstore.nl