Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Ode aan de liefde

Op Valentijnsdag staat de liefde centraal. In de Kalverkerk wordt een prachtige muzikale ode gebracht aan de Liefde door pianist Robin El-Hage & violist Radboud van Geldre.

Van Geldre en El-Hage zijn beiden getalenteerde musici die cum laude zijn afgestudeerd aan het Rotterdams Concervatorium. Ze zijn bekend om hun virtuoze spel en hun intense muzikale verbondenheid.

In hun programma ‘’Ode aan de Liefde’’ brengen ze een gevarieerd repertoire aan muziek die de liefde in al haar facetten belicht. Zo spelen ze stukken die de liefde direct in naam hebben zoals Salut d’amour, Liebestraum of Liebesleid. Maar ook indirect, zoals ‘’de Zwaan’’ van Saint Saens; een dier dat symbool staat voor de liefde en trouw.

Ode aan de Liefde is een onvergetelijk concert voor iedereen die van mooie muziek en de liefde houdt. De intieme setting van de Kalverkerk zorgt voor een extra bijzondere ervaring.

Prijzen

  • RegulierGratis Een vrijwillige bijdrage wordt na afloop van het concert op prijs gesteld. Hartelijk dank voor de donatie.

Locatie