Ga naar inhoud

Musical The Spitfire Grill

In The Spitfire Grill volgen we Percy, een vrouw die na het uitzitten van haar gevangenisstraf afreist naar Gilead in de hoop op een nieuw begin.

 Gilead is een afgelegen dorp in het bos waar de tijd heeft stilgestaan. Percy krijgt een baantje bij het enige restaurant in het dorp, The Spitfire Grill. Vanuit daar leert ze de bewoners van Gilead kennen, die niet bepaald zitten te wachten op haar komst. We zien hoe Percy poogt een toekomst op te bouwen, terwijl ze ondertussen worstelt met haar eigen verleden. Een intieme musical over het maken van een nieuwe start, het voelen en loslaten van hartzeer en de zoektocht naar een straaltje licht in het donker. Op 19, 20 en 21 april 2024 te zien in Theater de Kwaker in Westzaan. Meer informatie en kaarten via https://leeghwatermusicals.nl/tickets/

Wanneer

  • Vrijdag 19 april 2024 om 20.00 uur
  • Zaterdag 20 april 2024 om 20.00 uur
  • Zondag 21 april 2024 om 14.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 20,75 Komt u met de auto of anderzijds motorisch aangedreven voertuig? Dan kunt u gratis parkeren naast het theater. Openbaar vervoer? Dat ligt wat ingewikkeld in Westzaan. U heeft de volgende opties: Kent u iemand die naar het theater gaat met een auto? Reis gezellig samen af en ervaar de ons-kent-ons mentaliteit in volle glorie. Bent u niet vies van een beetje beweging? Pak vanaf station Zaandam een OV-fiets (indien genoeg beschikbaar), fiets 15 minuten naar het theater in Westzaan voor de echte frisse boerenbeleving en zie het landschap om u heen veranderen. Wordt u liever voor het theater afgezet? U zult de saamhorigheid ervaren die een klein dorp eigen is. Naar gelang zullen charterauto’s rijden vanaf station Zaandam naar het theater en weer terug. Wilt u hiervan gebruik maken, selecteer dit dan bij het bestellen van uw kaarten - dan nemen wij contact met u op voor meer informatie.

Locatie