Ga naar inhoud

Kunst Uit De Bocht

Kunst uit de Bocht is het best te omschrijven als een MontMartre aan de Zaan. U hoeft hiervoor dus niet meer naar Parijs. In de mooie en gezel…

Kunst uit de Bocht is het best te omschrijven als een MontMartre aan de Zaan. U hoeft hiervoor dus niet meer naar Parijs. In de mooie en gezellige Zaanbocht van Wormerveer presenteren kunstenaars zich op een kunstmarkt. De getoonde kunst is zeer divers. U komt er allerlei vormen van kunst tegen. De markt is niet alleen kijken. Zo kunt u ter plekke van u zelf, kind of kleinkind een snelportret laten maken. Gaat het kribbelen? Als bezoeker kunt ook zelf iets gaan maken. EWr zijn een paar workshops te volgen zoals mozaïeken. Ook zijn er een aantal kunstenaarsverenigingen aanwezig. En wie weet kunt u bij hen een proefles volgen. Misschien heeft u verborgen talent. En om het allemaal nog wat gezelliger te maken zal Margo Franse Chansons ten gehore brengen en zult u ook kaas, wijn en brood op de markt aantreffen. Kan het Franser?

Het evenement is prima lopend, met de fiets of het OV (100 meter lopen vanaf station) te bereiken. Komt u liever met de auto dan kunt u deze parkeren bij het station of op het marktplein.

Wanneer

  • Zaterdag 8 juni 2024 10.30 - 16.30 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie