Welkom in de Zaanstreek

Het vakantiegevoel weer terughalen en vasthouden? Blijf eropuit gaan in eigen streek! Genoeg mogelijkheden in de Zaanstreek om de sleur van alledag tegen te gaan. 

Ga regelmatig op pad met een vriend(in) of je gezin. Hoe klinkt een avondje lachen in het theater met een vriend(in) met cocktails na? En een dolle middag trampoline springen met je kids afgetopt met een lekkere pannenkoek?

Met onze winactie zijn er leuke 'eropuitjes' te winnen en anders stellen jullie zelf een perfect uitje samen. Hieronder in eerste rij leuke activiteiten en daaronder lekkere adresjes om mee te mixen en matchen. Heel veel plezier!

Win een 'eropuitje'

Wat is nog leuker dan eropuit gaan? Een uitje winnen! We hebben gezellige combi's gemaakt uit onze tips hieronder die je tot 5 oktober kunt winnen.

Zoek op onze Facebook-pagina het bericht over het 'eropuitje' dat je wel zou willen winnen en deel 'm met je vrienden en familie. Wel even #ZaansEropuit erbij zetten en de afgemaakte zin 'Ja, wij blijven leuke dingen doen in de Zaanstreek.........'.

Lees meer...

Leuke dingen doen - dit is leuk om te bezoeken of te doen!

Combi tips - Lekkere adresjes om je uitje mee af te maken

Zaanse Ode

Met 'Ode aan het landschap' nodigen we je uit om weer eens goed naar onze prachtige Zaanstreek te kijken. Naar het Noord-Hollandse landschap waar we leven met het water.

Fiets, wandel, kano en beleef de mooie verhalen over het landschap: breng een ode aan de Zaanstreek.

Zaanse ode-pagina