Ga naar inhoud

Zaanstore

De geur van cacao, het groen van de houten huisjes en de smaak van Zaanse mosterd. In de Zaanstore, de VVV op 50 stappen van station Zaandam, vormen de kleuren, smaken en iconen van onze streek een typisch Zaanse belevenis. Bewoners en bezoekers kunnen hier terecht voor informatie, inspiratie en een groot assortiment aan streekproducten en cadeautjes. 

Zaanstore zoekt nieuwe Zaanse makers

Jouw product straks bij ons in de winkel?

Heb jij een mooi product ontwikkeld en droom je ervan dat jouw creatie in een echte winkel wordt verkocht en de aandacht krijgt dat het volgens jou verdiend? Dan is dit jouw kans!

In de maand oktober biedt de Zaanstore getalenteerde makers uit de Zaanstreek de gelegenheid om hun producten te presenteren én te verkopen in onze gerenommeerde winkel.

Items als mosterd, lokaal gemaakte bieren en Zaanse zeep vertellen niet alleen over het heden en verleden van het Zaanse maken, maar zijn ook een geliefde attentie of souvenir.

Wil jij van deze kans gebruik maken om een nieuw publiek te bereiken? Meld je dan aan vóór 6 november De jury kiest uit de aanmeldingen hét nieuwe Zaanse product dat in elk geval vier maanden in de Zaanstore verkrijgbaar is. 

Wat wij bieden

Een plek in de Zaanstore voor tenminste vier maanden voor de winnende Zaanse maker. Wordt jouw product enthousiast ontvangen door bezoekers van de Zaanstore en regelmatig gekocht? Dan heb je kans dat je product voor langere tijd aan het assortiment wordt toegevoegd. Daarnaast zullen we het nieuwe product aankondigen op onze socials. 

Hoe meld je je aan?

Stuur een mail met omschrijving van je product voorzien van inkoop- en verkoopprijs en een foto naar Storemanager Miranda Nijman via miranda.nijman@zaans.nl. Aanmelden kan t/m 5 november. Vergeet niet om een voorbeeld van het product af te geven in de Zaanstore op Stadhuisplein 96, Zaandam. 

Er zijn een paar richtlijnen voor het aanmelden. Jouw product:

  • Past bij de doelgroep van bewoners en (buitenlandse) bezoekers van de Zaanstreek.
  • Wordt geproduceerd door een Zaans bedrijf en heeft een link met de Zaanstreek.
  • Is een aanvulling en past binnen het huidige assortiment van de Zaanstore.
  • Is te presenteren op maximaal één plank en vereist geen koeling.
  • Kan het hele jaar door verkocht worden.
  • Is op korte termijn leverbaar.
  • Kent een lage tot gemiddelde besteding (tot maximaal € 40) met een verkoopmarge.
  • Kent een inkoop op basis van recht van retour.
  • Is langer dan drie maanden houdbaar.
  • Om het product goed te beoordelen ontvangen we graag een fysiek voorbeeld in de Zaanstore.

We kijken ernaar uit om jouw creativiteit te ontdekken en te verwelkomen in de Zaanstore!

Meld je hier aan