Ga naar inhoud

In de Zaanstreek zijn tal van bijzondere plekjes om te overnachten: van verrassende bed & breakfast adresjes tot heuse thema-kamers en boutique hotels. Hieronder onze top 5. Leuk om eens te ervaren wat een bezoeker aan onze streek ervaart en zo ben je er toch even uit!

Valerius Boutique Hotel

Kom genieten in dit nieuwe, kleinschalige, eigenzinnige familie boutique hotel in een voormalige protestantse kerk uit 1905. Grenzend aan natuurgebied het Zwet te midden van de dorpskern Wormer. Betaalbare luxe in een bijzondere setting. 

Naar de website van Valerius

Heerlijck Slaapen

De B&B Heerlijck Slaapen bevindt zich direct op de Zaanse Schans. U stapt uw kamer uit en waant zich direct een paar eeuwen terug in de tijd. Vanuit deze B&B heb je een mooi uitzicht over het water en de Zaandijk. 

Naar de website van Heerlijck Slaapen
Bed Breakfast B&B Overnachten LO beeldbank Zaanse Schans Slapen

Zaan Inn Hotel

Comfortabel verblijven in de sfeer van de Zaanse industriehistorie! Modern, kwalitatief en betaalbaar en je voelt je meteen thuis door de persoonlijke service. Best Western Zaan Inn beschikt over een sfeervol restaurant met gezellige bar: 22 Kitchen & Bar. 

Naar de website van Zaan Inn

Saenliefde

Weldadig slapen in een monumentaal pakhuis. Geluiden van het water, vogels in de tuin. De eigenaren verwennen u met een heerlijke ontbijt met streekproducten, deze worden gehaald uit de polders in de omgeving.

Naar de website van Saenliefde

Inntel Hotel

Een verblijf bij Inntel staat garant voor puur genieten! De historie van de Zaanstreek zie je terug in alle facetten van het hotel. De alom geprezen gevel, maar ook de kamers zijn allemaal in Zaanse stijl. In het restaurant geniet je van wisselende seizoensgerechten bereid met streekproducten.

Naar de website van Inntel Hotel
Inntel Hotel Houtbouw Architectuur Stadshart Zaandam Overnachten Slapen