Ga naar inhoud

Nieuws

Altijd direct op de hoogte zijn? Volg ons op Facebook, Instagram en/of Twitter.

Wil je maandelijke een mail ontvangen met een overzicht van de activiteiten en campagnes van Marketing Zaanstreek schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Een lokale ode aan het landschap

Op dinsdag 23 november werd de expositie ‘Een lokale ode aan het landschap’ feestelijk onthuld door wethouder Jeroen Schalkwijk in Valerius Boutique Hotel te Wormer. ‘Het landschap van Wormerland is zo divers en veelzijdig, dat willen we graag laten zien.

Met een fotowedstrijd gaven we enthousiaste (hobby)fotografen de gelegenheid om onze mooie gemeente op de gevoelige plaat vast te leggen.

Pdf persbericht

Eropuit-tips tegen de sleur

Er regelmatig op uit gaan, helpt om de sleur van alledag tegen te gaan. En leuke dingen doen, kan prima in de Zaanstreek, laat de nieuwe campagne van Marketing Zaanstreek zien.

Op Zaans.nl geven we 10 tips voor leuke activiteiten én lekkere adresjes om je uitje compleet mee te maken. Daarnaast zijn er zogeheten ‘eropuitjes’ te winnen.

Pdf persbericht
Molenmuseum Wereld van Windmolens

Schatzoeken in de Zaanstreek

9 augustus 2021

Vanaf deze zomer nodigt stichting Marketing Zaanstreek gezinnen uit om op schattenjacht te gaan in de Zaanstreek.

Op diverse locaties in de streek werden onlangs nieuwe ‘schatten’ verstopt, die met behulp van geocaching kunnen worden opgespoord. De coördinaten staan op Geocaching.com en op Zaans.nl is meer uitleg te vinden.

Pdf persbericht

Nieuwe stadswandeling

29 maart 2021

Wandelen is dé grote hit in coronatijd en daarom nodigt Marketing Zaanstreek iedereen uit dit voorjaar al wandelend meer te ontdekken in eigen streek. Dit kan onder andere met de nieuwe stadswandeling door het centrum van Zaandam, die de verhalen van de stad tot leven brengt. Om de nieuwe uitgave te vieren tot en met 16 april met korting verkrijgbaar bij de Zaanstore.

Pdf persbericht