Ga naar inhoud

Luttel en Zuks op Westzijde

Op de Westzijde (niet ver van de Gedempte Gracht) is onlangs dit nieuwe winkeltje geopend. Je vindt er mooie en kwalitatieve tweedehands kinderkleding voor een klein prijsje. Ook kun je er ook je oude kinderkleding verkopen. Weten hoe het werkt? Neem  gerust een kijkje op hun website.

Website Luttel en Zuks

Artzaanstad Hembrugterrein

Artzaanstad heeft naast een galerie en kunstuitleen een leuke kunstcadeauwinkel met een uitgebreide collectie designartikelen én een webshop.

Designshop online

September Hair & Living Klauwershoek

Met een nieuw kapsel én iets moois of leuks voor je huis de deur uitstappen? Bij September hair & living kan dat gewoon. Deze woonwinkel en haarsalon in één vind je sinds kort op de Zuiderkerkstraat in het oudste gedeelte van Zaandam, de Klauwershoek.

September online
Haarsalon kapper winkel woonwinkel stadshart Klauwershoek shoppen

Zeepziederij Zaanse Schans

In een authentiek pandje op de Zaanse Schans koop je ambachtelijk gemaakte zepen. Vegan en 100% natuurlijk. 

Zaanse Zeep op Facebook
Zaanse Schans makers streekproduct zaansmaken zeep ambacht cacao

K'OOK in Wormerveer

K'OOK werd ooit uitgeroepen tot beste kookwinkel van de wereld en heeft alles voor de keuken én voor een mooi gedekte tafel.  Mooi servies, handige keukenspullen, olijfolie, koffie. Ideaal om cadeau te doen én ook heel leuk voor jezelf!

Website van K'OOK

Loppis in Krommenie

Loppis! Het stoere Zweedse antwoord op Franse Brocante met verrassende woonaccessoires, planten en cadeau artikelen. Loppis is dealer van Annie Sloan Chalk Paint. Je bent van harte välkommen!

Website van Loppis

Zaansch Faam op Westzijde

Bij Zaansch Faam vind je een mix van vintage meubels, accessoires, lampen en serviesgoed gecombineerd met nieuwe producten en een vleugje Scandinavië. Het lukt je niet om hier met lege handen naar huis te gaan.

Website van Zaansch Faam

Het Wollokaal in Wormer

In het centrum van Wormer aan de dorpsstraat is alles te verkrijgen voor de wolliefheber, zoals; IJslandse truien, Lopi (IJslandse wol) en gebreide tassen. Daarnaast handgesponnen garens, handgeverfd garen en fijne spinwol. Een echte aanrader dus.

Website van Wollokaal Wormer