Ga naar inhoud

Donateurschap

Het jaar van Zaanstad wordt opgebouwd met "alles wat Zaanstad in zich heeft". Evenementen georganiseerd of ondersteund met, door en voor Zaankanters, ondernemers, culturele en maatschappelijke partners. De stad (Zaandam) en de dorpskernen zijn al langer met elkaar verbonden door de Zaan en door de vele (bedrijfsmatige) activiteiten. Enerzijds verbonden, anderzijds verschillend en uniek. Juist de uniekheid omarmen wij, in woord en uitstraling. De vorm verleden, heden en toekomst geeft dan invulling en doet recht aan al die aspecten van verbonden door verscheidenheid.

Er zijn al vele initiatieven binnen gekomen, die op verschillende manieren ondersteuning kunnen gebruiken.

Voor 50 jaar Zaanstad stelt de gemeente €600.000 beschikbaar voor de organisatie van het jaar en ondersteuning van festiviteiten in de hele gemeente. Maar ook als Zaanse ondernemer, instelling of organisatie kunt u hier een belangrijke rol vervullen en een bijdrage leveren aan dit feestjaar. Dit kan op verschillende manieren en passend bij jouw organisatie, bedrijfsvoering of activiteit.

Een bijdrage kan financieel zijn, maar een andere invulling is uiteraard mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het beschikbaar stellen van ruimte of vervoer. En zo zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Trek samen op met organisatoren en kijk of u een bijdrage kunt doen aan het brede scala van initiatieven.

Wij roepen u op om samen met ons 50 jaar Zaanstad te vieren en initiatieven uit de stad te ondersteunen en mogelijk te maken. Op deze manier ontmoet u mogelijk nieuwe lokale partners, versterkt u uw netwerk en lokale zichtbaarheid en wordt uw naam (nog meer) onlosmakelijk verbonden met onze stad aan de Zaan. Zo viert u in 2024 samen met ons en vele andere partners dit jubileumjaar.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het donateurschap, neem dan contact op met projectleider Jacqueline Scholten via 50jaarzaanstad@zaanstad.nl.