Ga naar inhoud

Donateurschap

Het jaar van Zaanstad wordt opgebouwd met "alles wat Zaanstad in zich heeft". Evenementen georganiseerd of ondersteund met, door en voor Zaankanters, ondernemers, culturele en maatschappelijke partners. De stad (Zaandam) en de dorpskernen zijn al langer met elkaar verbonden door de Zaan en door de vele (bedrijfsmatige) activiteiten. Enerzijds verbonden, anderzijds verschillend en uniek. Juist de uniekheid omarmen wij, in woord en uitstraling. De vorm verleden, heden en toekomst geeft dan invulling en doet recht aan al die aspecten van verbonden door verscheidenheid.

Gemeente Zaanstad bestaat 50 jaar! En dat vieren we graag met U! Als Zaanse ondernemer, instelling of organisatie vervult u een belangrijke rol in het succesvol laten zijn van ons gezamenlijk feestjaar. Dit kan op verschillende manieren en passend bij uw organisatie, bedrijfsvoering of activiteit.

Op deze pagina staan ideeën hoe u kunt bijdragen aan 50 jaar Zaanstad én uw onderneming onder de aandacht kunt brengen.
U doet toch ook mee aan dit unieke feestjaar? Er zijn veel initiatieven die op uw support hopen!

Een bijdrage kan financieel zijn, maar een andere invulling is uiteraard mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het beschikbaar stellen van ruimte of vervoer. En zo zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Trek samen op met organisatoren en kijk of u een bijdrage kunt doen aan het brede scala van initiatieven.

Om u een overzicht te geven van de initiatieven die ondersteuning kunnen gebruiken zetten wij de marktplaats functie in. Hier kunt u een selectie maken van de ideeën die u zou willen adopteren, ofwel op een andere manier uw hulp aan wilt verlenen. De marktplaats vindt u op https://www.zaankantersvoorelkaar.nl/50-jaar-zaanstad.

Wij roepen u op om samen met ons 50 jaar Zaanstad te vieren en initiatieven uit de stad te ondersteunen en mogelijk te maken. Op deze manier ontmoet u mogelijk nieuwe lokale partners, versterkt u uw netwerk en lokale zichtbaarheid en wordt uw naam (nog meer) onlosmakelijk verbonden met onze stad aan de Zaan. Zo viert u in 2024 samen met ons en vele andere partners dit jubileumjaar. Om u hiervoor inspiratie te bieden, vind u onderstaand de link naar de inspiratieflyer. Zo krijgt u een goede suggestie hoe u uw zichtbaarheid tijdens dit jubileumjaar kunt vergroten.

Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden van het donateurschap, neem dan contact op met projectleider Jacqueline Scholten via 50jaarzaanstad@zaanstad.nl.

Bekijk participatieflyer

Voorbeelden Logogebruik

Hoe meld ik mijn evenement aan op de marktplaats?

  • Klik op marktplaats (u komt dan uit op de pagina van Zaankanters voor elkaar) 
  • Klik op de knop “aanmelden”
  • Aanmelden met email, google of facebook
  • Klik op “ik zoek iemand die wil helpen”
  • Maak een profiel aan
  • Kies “plaats een hulpvraag”
  • Kies “hulpvraag voor mezelf”
  • Vul het verzoek in

Belangrijk!!! Altijd #50jaarzaanstad gebruiken in de titel!