De Poelboerderij in Wormer is een goede startplaats voor een leuke kinderdag door het Zaanse groen. In De Poelboerderij leer je alles over veenweide en daarna kun je met een vaarexcursie het Wormer- & Jisperveld gaan verkennen. Ga op ontdekkingstocht op het water tussen de honderden weilandjes vol unieke planten en dieren.

Waterspeelplaats en terras

De Poelboerderij in Wormer is een goede startplaats voor een leuke kinderdag door het Zaanse groen. Met een heerlijk terras in de zon en een waterspeelplaats voor de kids ben je hier zo een halve dag kwijt.

Ga naar De Poelboerderij

Zelf het water op

In De Poelboerderij leer je alles over veenweide en als je het goed plant dan kun je mee op (vaarexcursie) met de veldwachter, een natuurfotograaf of een andere natuurkenner.

Bekijk wanneer de excursies zijn

IJsje aan het water

Moe van spelen en het dwalen door al het groen? Strijk neer op het terras van De Hofjes voor een ijsje, een drankje en/of een hapje. Op het terras heb je uitzicht over het water van het Zwet en kan je heerlijk bijkomen.

Naar de site van De Hofjes

#SLAAPZAANS - Maak je dagje uit compleet met overnachting

Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder echt even een nachtje weg van huis te zijn. Waarom zou je niet eens een nachtje gaan slapen in een knusse B&B, zoals Welcome in Jisp. Of slaap aan het Wormer- & Jisperveld bij De Hofjes. Leuker is misschien nog wel om zelf je tent op te zetten op Camping de Swarthoeve met een prachtig uitzicht over de polder. Maak je dagje uit nu compleet en boek een overnachting in een Zaans hotel of B&B.

Camping De Swarthoeve

B&B Welcome

Hotel De Hofjes

Meer dagjes uit