Goeds Interieur Design Store Zaandam

Je lokale gids in de wereld van uniek en inspirerend interieur: bij Goeds kun je terecht voor alles voor stijlvolle wooninrichting.

Website van Goeds

K'OOK in Wormerveer

K'OOK werd ooit uitgeroepen tot beste kookwinkel van de wereld en heeft alles voor de keuken én voor een mooi gedekte tafel.  Mooi servies, handige keukenspullen, olijfolie, koffie. Ideaal om cadeau te doen én ook heel leuk voor jezelf!

Website van K'OOK

Loppis in Krommenie

Loppis! Het stoere Zweedse antwoord op Franse Brocante met verrassende woonaccessoires, planten en cadeau artikelen. Loppis is dealer van Annie Sloan Chalk Paint. Je bent van harte välkommen!

Website van Loppis

Zaansch Faam op Westzijde

Bij Zaansch Faam vind je een mix van vintage meubels, accessoires, lampen en serviesgoed gecombineerd met nieuwe producten en een vleugje Scandinavië. Het lukt je niet om hier met lege handen naar huis te gaan.

Website van Zaansch Faam

Het Wollokaal in Wormer

In het centrum van Wormer aan de dorpsstraat is alles te verkrijgen voor de wolliefheber, zoals; IJslandse truien, Lopi (IJslandse wol) en gebreide tassen. Daarnaast handgesponnen garens, handgeverfd garen en fijne spinwol. Een echte aanrader dus.

Website van Wollokaal Wormer