Wat is nog leuker dan eropuit gaan? Een uitje winnen! Hieronder de 'eropuitjes' die je tijdens deze campagne (inzenden tot 5 oktober) kunt winnen.

Zoek op onze Facebook-pagina ons bericht over de winactie die je wel zou willen winnen en deel 'm met je vrienden en familie. Wel even #ZaansEropuit erbij zetten en de afgemaakte zin 'Ja, wij blijven leuke dingen doen in de Zaanstreek.........'.

Cabaret en cocktails

Lekker een avondje lachen met je partner of vriend(in). We hebben twee kaartjes voor de hypermuzikale cabaretvoorstelling van de grappige én slimme Lisa Loeb in het Zaantheater!

Daarna trakteren we je op een cocktail bij Roseys Gin & Beer Garden tegenover het theater op de Dam.

Jump jump!

Een doldwaze middag (of ochtend) met je kinderen rondspringen? Je kunt twee uur bij Street Jump in Wormerveer winnen voor het hele gezin. Inclusief jumpsokken, onbeperkt limonade en water en een zakje chips.

Werelds uitje

Dompel je onder in de Wereld van Windmolens! Win twee toegangsbewijzen voor het nieuwe molensmuseum op de Zaanse Schans, inclusief toegang tot twee molens!

Kunstig-uitje

Nog nooit in het huis voor eigentijdse cultuur Het HEM geweest? Of de nieuwste tentoonstellingen en installaties van Chapter 4OUR nog niet beleefd? 

Win je dit 'eropuitje' dan ben je welkom voor een lunch bij restaurant Zanini en kun je Chapter 4OUR bezoeken!

Tapas en film

Eerste lekker eten en dan een goede film zien... dat is altijd een topuitje! La Cubanita biedt samen met Pathé Zaandam de mogelijkheden voor een filmarrangement.

Dit 'eropuitje' bevat zo'n filmarrangement voor twee personen: een diner plus een film naar keuze.