Cultuur maakt de stad. Zonder theater, film, muziek en kunst zou het maar een saaie bedoening zijn. Dus steun de Zaanse cultuur in deze voor hen moeilijke tijden en onderneem vooral nu Zaanse activiteiten. Er is genoeg! 

Doe nu iets Zaans

In september start het nieuwe culturele seizoen in de Zaanstreek. Zaanse organisaties presenteren tientallen voorstellingen, optredens, concerten en meer om komende periode van te genieten.

Ga dat ook doen komende tijd. Reserveer vast je kaartjes en steun zo de Zaanse cultuurorganisaties in deze zware tijden. Dan zijn ze er ook na de crisis nog om het Zaanse leven te kleuren.
 

Naar de agenda

Cultuuruitjes winnen

Nog nooit bij een concert in de Bullekerk geweest? Het Zaantheater nog nooit bezocht? Nog nooit inspiratie op gedaan bij een lezing van FluXus? In samenwerking met de cultuurpartners loopt er een actie waarbij leuke cultuuruitjes zijn te winnen.

Klik door naar de cultuuracties en ontdek tientallen kansen om komend seizoen nog meer dan anders te genieten van de Zaanse cultuur. Laat ons weten waar je nog nooit bent geweest en waarom je er nu toch graag naar toe wilt via een reactie op items op Facebook of Instagram of via een mailtje naar info@zaans.nl. De uitjes zijn voor twee personen en alleen voor de opgegeven data. Check dus vooraf je agenda. Je kan t/m 30 september reageren.

Naar de winacties

Cultuurverhalen

In de agenda