Een lekker boek, een eigen muziekinstrument, fijn speelgoed, handige keukenspullen, gave games, een bioscoop- of theaterbon of een leuke workshop? Maak ze blij met deze cadeaus!

1. Fijn speelgoed

Bijzonder en educatief speelgoed en leuke kinderboeken koop je bij Prins op de Erwt. Deze winkel vind je in het nieuwe pop-up collectief Kwartier West aan de Westzijde in Zaandam. Een feest om rond te kijken en een hele goede plek om een mooi cadeau te scoren.

Prins op de Erwt

2. Een eigen instrument

Is je kind altijd met muziek bezig? Misschien tijd om zelf muziek te gaan maken! Naast muziekles kun je bij Dirk Heijne in Krommenie ook terecht voor een groot aanbod aan instrumenten. Ook in een klein formaat. 

Dirk Heijne

3. Lekker crea bea

Zijn jouw kinderen het knutselniveau voorbij? Bij 't Kwassie in de Zaanbocht vind je serieuze spullen voor de serieuze creatieveling. Mooie schetboeken, prachtige pastelkrijtjes, goede verf en echte kwasten. Alles voor de kunstenaar in de dop.

't Kwassie

4. Vermakelijk kinderboek

Doe kinderen een vermakelijk boek cadeau om heerlijk in weg te duiken tijdens de kerstvakantie. Bij boekhandel Stumpel in Krommenie slaag je geheid. Ze hebben hier een uitgebreid assortiment en helpen je graag bij het vinden van een boek dat past bij de beleefwereld van kinderen in een bepaalde leeftijd.

Boekhandel Stumpel

5. Bon voor Pathé of Zaantheater

Lekker met popcorn en fris naar Frozen 2 in Pathé Zaandam of samen naar een leuke kinder- of familievoorstelling in het Zaantheater. Doe een belevenis cadeau en verwen de kinderen met een bon of kaartjes voor Pathé of het Zaantheater!

6. Gave games

Voor veel kinderen hebben de leukste cadeaus iets met online te maken. Music and More in Wormerveer is in dat geval het adres om eens rond te kijken voor een passend cadeau. Actionfigures, DVD's maar ook games en game workshops: je vind hier zeker iets dat aanspreekt.

Music & More

7. Kinderkookboek

Een echte Chef in de dop in huis? Bij de prachtige kookwinkel K'OOK in de Zaanbocht in Wormerveer vind je werkelijk alles op het gebied van lekker eten en koken. Denk voor de kleine chef aan fijne bakspullen, een eigen schort of een leuke kinderkookboek!

K'OOK