Stijlvolle accessoires en kleding, echt Zaanse bieren, handige keukentools, een spannend boek, een Bioscoop- of Theaterbon, een goede fles wijn of lekkere tapas: waar ga jij hem mee verrassen?

1. Stijlvolle kleding en accessoires

Voor een stijlvolle man is een aanvulling op de garderobe altijd een shot in de roos. Op zoek naar mooie assesoires of kleding? Loop dan vooral even binnen bij Saenkanter Menswear in de Zaanbocht. 

Saenkanter Menswear

2. Stoer Bierpakket

Mooie bieren met een goed verhaal, daar loopt hij wel wam voor toch? Deze bierpakketten laten je kennismaken met de bieren die worden gebrouwen bij de Zaanse brouwerij HOOP. Net als andere cadeau's van Zaanse makers te koop bij de Zaanstore op het Stadhuisplein in Zaandam. En bij de brouwerij zelf natuurlijk. 

VVV-winkel Zaanstore

3. Handige keukentools

K'OOK werd ooit uitgeroepen tot een van wereld's beste kookwinkels en zodra je binnenstapt weet je waarom. Ze hebben hier alles voor in de keuken. Nu hij steeds vaker in de keuken is te vinden, de ideale plek om een mooi en/of lekker cadeau te kopen. 

K'OOK

4. Spannend boek

Verwen hem met een uitstapje naar een andere wereld: doe een boek cadeau. Bij boekhandel Stumpel in Krommenie hebben ze een geweldige collectie. Romans, literatuur, thrillers maar ook reisgidsen en kookboeken, Stumpel heeft het allemaal. 

Boekhandel Stumpel

5. Uitje naar Pathé of Zaantheater

Het leukste cadeau in het donker of een heerlijke avond lachen? Ga voor een belevenis en doe hem een avond uit cadeau. De mega Pathé bioscoop heeft de hele winteragenda bomvol goede films staan en in het Zaantheater vind je naast toneel en cabaret ook dans en muziek.

6. Goede fles wijn

Is hij een liefhebber dan maak je hem blij met iets uit het assortiment van Terravin. Deze wijnhandel & winebar maakt onderdeel uit van De VersKade in de oude chocoladefabriek van Verkade in Zaandam. Terravin kent elk uniek verhaal over de ambachtelijke herkomst en de passie achter de veelal biologische wijnen. 

Terravin

7. Tapas pakket

Bij Hollandaluz Spaanse Delicatessen in Krommenie waan je je meteen in Spanje. Hier stel je voor hem een heerlijk Spaans verwenpakket samen. Onder de olijfboom kies je uit de lekkerste ingrediënten: pata negra, chorizo, turron, paella, verse tapas. Alles om heerlijk van te genieten. 

Hollandaluz