Mooie lingerie, luxe lederwaren, sfeervolle woonaccessoires, heerlijke bonbons, verrassende likeurtjes of alles voor een mooi gedekte tafel: hieronder onze Zeven Zaanse tips om haar heerlijk mee te verwennen.

1. Mooie lingerie

Wala Wormerveer is een begrip tot ver buiten de streek. Zij staan bekend om hun persoonlijke aandacht en hebben inmiddels meer dan 55 jaar ervaring. Als je bij deze speciaalzaak in lingerie niets moois voor haar vindt, vind je het nergens.  

Wala Wormerveer

2. Luxe lederwaren

Leuke shoppers, lederen kwaliteitstassen of fijne portemonnees daar heb je er als vrouw nooit genoeg van. Bij Van Os vind je een groot aanbod in trendy en klassieke tassen, koffers, reistassen, werktassen, portemonnees en accessoires. 

Van Os Tassen en Koffers

3. Prachtig servies

K'OOK werd ooit uitgeroepen tot beste kookwinkel van de wereld en heeft alles voor de keuken én voor een mooi gedekte tafel. Het moet wel heel gek lopen wil je hier niets voor haar vinden. Mooi servies, handige keukenspullen, olijfolie, koffie. Ideaal om cadeau te doen én ook heel leuk voor jezelf!

K'OOK

4. Kekke woonspullen

Loppis is het stoere Zweedse antwoord op Franse Brocante. En in het winkeltje met dezelfde naam in Krommenie vind je een uitgebreide collectie van dat stoere Zweedse spul. Het is hier niet alleen heerlijk rondkijken, je vindt hier ook geheid een uniek cadeautje voor haar.

Loppis

5. mmm... bonbons

De Zaanse patisserie en chocolaterie Buter vind je zowel in het stadshart van Zaandam als in de Zaanbocht in Wormerveer. Hier koop je bonbons en taartjes die niet alleen lekker smaken maar ook prachtig zijn om te zien. Een heerlijke verwennerij en het perfecte cadeau voor als ze een echte lekkerbek is.

Buter

6. Zaanse Likorette

Lekkere likorettes voor een verwenmomentje én echt Zaans. Deze likorettes in heerlijk winterse varianten komen namelijk van de Tweekoppige Phoenix, de distilleerder van de Zaanstreek! Je koopt deze typisch Zaanse cadeautjes voor haar bij de Zaanstore op het Stadhuisplein in Zaandam. 

VVV-winkel Zaanstore

7. Tapas verwenpakket

Bij Hollandaluz Spaanse Delicatessen in Krommenie waan je je meteen in Spanje. Hier stel je voor haar een heerlijk Spaans verwenpakket samen. Onder de olijfboom kies je uit de lekkerste ingrediënten: pata negra, chorizo, turron, paella, verse tapas. Alles om heerlijk van te genieten. 

Hollandaluz