Onze historie laat zien dat wij Zaankanters over een sterk aanpassingsvermogen beschikken. Hoe zwaar de storm ook is, met onze eigenzinnigheid en ons vernuft maken we ‘nieuw geluk’. Samen gaat ons dat ook dit keer weer lukken. Samen staan we sterk. Samen zijn we Zaans. #samenzaans

Toon je trots op de Zaanstreek

Alle Zaankanters worden opgeroepen hun trots op de Zaanstreek te tonen door een eigen versie te maken van de #SAMENZAANS poster. Al kan dat natuurlijk ook een spandoek, feestelijke slinger, filmpje of iets anders zijn.

Vanaf afgelopen voorjaar roept de campagne #SAMENZAANS op om de Zaanse trots te laten zien en in eigen streek te kopen, te ontdekken en te bezoeken. Winkels, bedrijven en organisaties laten inmiddels met #SAMENZAANS posters en makelaarsborden hun saamhorigheid zien.

 

Spelregels

De enige spelregel is dat er #SAMENZAANS op staat of in voor komt. Je kunt met jouw creatieve werk zelfs een mooie prijs winnen. Maak een foto met daarop hoe jij met jouw #SAMENZAANS project je trots op de Zaanstreek uitdraagt: jouw slinger voor het raam, je T-shirt aan op straat of noem maar op.

ZAANS pakket winnen

Stuur deze foto vóór 1 september naar info@zaans.nl of zet deze met de hashtag #SAMENZAANS op Facebook, Twitter of Instagram. De drie meest creatieve inzendingen worden beloond met een ZAANS-pakket vol echt Zaanse producten uit de Zaanstore.

#SAMENZAANS

Samen Zaans is een initiatief van Stichting Marketing Zaanstreek in samenwerking met haar culturele en toeristische partners en vertegenwoordigers van de Zaanse horeca en winkeliers. Met de campagne ‘Samen Zaans’ willen zij de trots van de Zaankanter en hun vertrouwen in de toekomst aanspreken.

Download de poster

Laat ook zien dat je achter de Zaanstreek staat: dat wij samen Zaans zijn. Download de #SAMENZAANS poster en hang de poster achter je raam!

Meer over #SAMENZAANS

TROTS IN BEELD

Zaankanter Arjen Noord is trots op zijn streek en legt dat als fotograaf graag vast (zie foto). Op Twitter roept hij op om mee te doen en de schoonheid en je trots ook te laten zien! 

Hij zette er #SAMENZAANS bij en daar kunnen wij ons helemaal in vinden. Doe je mee met Arjen? De tofste foto’s met de hashtag #SAMENZAANS zullen wij ook in het zonnetje zetten!