Ga naar inhoud

Seniorenvereniging Zaanstreek – Book Club: The Next Chapter

Deze voorstelling is bedoeld voor de leden van Seniorenvereniging Zaanstreek, maar introducees zijn ook zeker welkom. Zo genieten de bezoekers van de beste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond-  en weekendvoorstellingen. Ook het geluidsniveau is aangepast op de doelgroep. De vaste ticketprijs is slechts 9,50 euro. Bovendien wordt er tijdens de pauze van de voorstelling gratis een kopje koffie of thee en iets lekkers geserveerd. Speciaal voor de leden van de vereniging is na de film gelegenheid om na te praten in de foyer met een kopje koffie of thee als daar behoefte aan is. (ook inbegrepen). Er is ruimte voor uw scootmobiel en rollator, verder is er hulp met het begeleiden naar uw plaats. In Book Club: The Next Chapter gaan de vier vrie…

Deze voorstelling is bedoeld voor de leden van Seniorenvereniging Zaanstreek, maar introducees zijn ook zeker welkom. Zo genieten de bezoekers van de beste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond-  en weekendvoorstellingen. Ook het geluidsniveau is aangepast op de doelgroep. De vaste ticketprijs is slechts 9,50 euro. Bovendien wordt er tijdens de pauze van de voorstelling gratis een kopje koffie of thee en iets lekkers geserveerd. Speciaal voor de leden van de vereniging is na de film gelegenheid om na te praten in de foyer met een kopje koffie of thee als daar behoefte aan is. (ook inbegrepen). Er is ruimte voor uw scootmobiel en rollator, verder is er hulp met het begeleiden naar uw plaats. In Book Club: The Next Chapter gaan de vier vriendinnen van de boekenclub voor het eerst van hun leven op een echte meidentrip… naar Italië. Als de boel ontspoort en er geheimen boven water komen, verandert wat een ontspannen vakantie had moeten zijn in een uitzonderlijk avontuur kriskras door het land.

50Plus Bios is één van de vele bijzondere evenementen bij Pathé Zaandam. Pathé zorgt ervoor dat naar de bioscoop gaan een echte beleving is. Dat doen we al 125 jaar. Samen werken we iedere dag aan bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen mét en vóór onze bezoekers. Of het nu een avondje uit is met je partner of prille liefde, een doordeweeks bezoek met vrienden of op zondagochtend met de familie. In de bioscoop vind je ontspanning, inspiratie, ontsnapping en puur plezier. We geven onze bezoekers precies wat ze verwachten. En meer. Het maakt van een gewone dag een dag om te herinneren. Wie herinnert zich bijvoorbeeld niet zijn of haar allereerste bioscoopbezoek? Dat is wat ons binnen Pathé drijft. Samen creëren we bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen.

Contact

Pathé Zaandam
Pathé Zaandam
Hermitage 140
1506 TX ZAANDAM
Plan je route

Wanneer

  • Donderdag 12 oktober 2023 om 14.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 9,50

Locatie