Het Zaans Cultuurweekend luidt twee maanden in vol aandacht voor de rijke cultuur in de Zaanstreek te ontdekken. Bij de ruim 25 deelnemende organisaties kun je nog heel november en december Cultuurstempels sparen bij je bezoek en kans maken op mooie prijzen. 

1e prijs: eigen cultuurweekend

Een 'eigen cultuurweekend' voor twee personen met een overnachting, inclusief ontbijt, bij het gestapelde huisjeshotel Inntel in het stadshart en een voorstelling* in het Zaantheater. 

* voorstelling naar keuze, mits beschikbaar.

 

Naar de site van Inntel Amsterdam-Zaandam

2e prijs: heerlijke filmavond

Heerlijk genieten bij Pathé Zaandam tijdens een geheel verzorgde filmavond* voor twee personen. Inclusief hapje en drankje.

* voorstelling naar keuze, mits beschikbaar.

 

Naar de filmagenda van Pathé Zaandam

3e prijs: naar het Zaantheater

Een voorstelling* voor twee personen in dat prachtige theater aan de Zaan.

* voorstelling naar keuze, mits beschikbaar.

 

 

Zoek een voorstelling op Zaantheater.nl

4e en 5e prijs: cadeaupakket

Als 4e en 5e prijs zijn er twee heerlijke cadeaupakketten. Een van Verkade en een van Monet.

Bezoek, stempel, win!

Het Zaans Cultuurweekend is tevens de aftrap van de actie Cultuurstempelen. Tot en met 31 december 2019 krijg je bij je bezoek aan de deelnemende organisaties een Cultuurstempel (plus een stempelkaart als je die nog niet hebt).

Bij een volle kaart kun je deze, voorzien van je gegevens, meteen inleveren. Je maakt dan kans op leuke, culturele prijzen!

Volle Cultuurstempel-kaarten kunnen tot uiterlijk 15 januari 2020 worden ingeleverd bij de deelnemende cultuurorganisaties of de Zaanstore (Stadhuisplein 96, Zaandam).

Let op: kijk voor de actuele openingstijden en activiteiten op de websites van de deelnemende organisaties. Buurttuin 'De Groene Oase' in Poelenburg is altijd geopend, maar er zijn niet altijd vrijwilligers aanwezig om je van een stempel te voorzien.