Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Klein Zwanenmeer (vanaf 2 jaar) Online

Klein Zwanenmeer

Dit is een online voorstelling. In samenwerking met Bureau Vanaf 2 presenteert het Zaantheater in de voorjaarsvakantie maar liefst 27 online voorstellingen voor kinderen. Van 20 t/m 28 februari zijn er elke dag drie voorstellingen te bekijken. Een familieticket kost €7,50 per voorstelling. Klik hier voor het hele overzicht.

Klein Zwanenmeer is een betoverende danstheatervoorstelling waarin dans wordt gecombineerd met poppentheater en magisch schimmenspel op een bewerking van de muziek van Tsjaikovski. Met veel fantasie en humor vertalen choreografen Jördis Cordua en Regina Magnus het beroemdste ballet aller tijden naar de belevingswereld van jonge kinderen. 
Klein Zwanenmeer is een voorstelling die al een geruime tijd op de planken staat en blijft inspireren. De makers hebben de voorstelling in een nieuw jasje gegoten met een nieuwe hoofdrolspeler Andreas Leertouwer. Dat geeft de voorstelling een bijzondere laag, want normaal gesproken zijn er alleen vrouwelijke zwaantjes aan het meertje.

Prijzen

  • Kinderen€ 7,50

Locatie