Ga naar inhoud

Carols from Scratch-dag

Zing je graag? FluXus brengt je graag in kerstsfeer tijdens een gezellige Carols from Scratch-dag op zaterdag 17 december 2022. Ook mensen zonder koorervaring zijn van harte welkom op deze muzikale dag. Onder begeleiding van koordirigent  Simon Dubbeld en pianiste Joke van der Bunt worden traditionele Christmas Carols en andere kerstliedjes ingestudeerd. De dag wordt afgesloten met een feestelijke optreden voor publiek.

De Carols from Scratch-dag is een traditie bij FluXus en al honderden deelnemers genoten van de gezellige en muzikale dag. Doe je mee dan staat de koffie vanaf 9.30 uur voor je klaar. Om 10.00 uur wordt met de repetities begonnen. Deze worden onderbroken voor koffie/thee en lekkers en rond het middaguur voor een lekkere lunch.

Kom luisteren!

Om 16.00 uur worden de ingestudeerde carols ten gehore gebracht in de Pasveerzaal bij. Publiek is van harte welkom en toegang is vrij. De presentatie duurt tot circa 17.00 uur.

Wanneer

  • Zaterdag 17 december 2022 om 10.00 uur

Prijzen

  • Regulier€ 32,50 , hiervoor ontvang je de muziek voor de te zingen Carols, in de pauzes koffie/thee met wat lekkers, een heerlijke lunch en een hele gezellige dag die afgesloten wordt met een hapje en een drankje. Vanaf 2 december kun je de muziek ophalen op de FluXus locatie Muziekschool (Westzijde 148, Zaandam) en de kosten van deelname met pin betalen.

Locatie